Не е ясно кой носи отговорност. Това заяви пред БНТ Даниел

...
Не е ясно кой носи отговорност. Това заяви пред БНТ Даниел
Коментари Харесай

Митов: След Асен Василев ще е потоп

Не е ясно кой носи отговорност. Това съобщи пред Българска национална телевизия Даниел Митов от ГЕРБ за действието на сглобката, която по думите му е екзотика.

Има вакуум във връзка с носенето на отговорност, според него. Пораждало се предпочитание за мощна ръка. Трябвало да се вземат нещата в ръце, с цел да се изясни на Асен Василев защо бюджетът е нереалистичен. Това, което желаеме да спечелим е развиване за българската стопанска система, акцентира Митов.

Асен Василев желал да харчи безсистемно и да наподобява добър. След него ще бъде потоп, е прогнозата на ГЕРБ. Затова партията трябвало да се намеси във образуването на бюджета за следващата година.

Митов настоя за бързо отпадане на дерогацията за Лукойл. Тя е метод за заобикаляне на глобите против Русия. Според депутата ПП-ДБ не са евроатлантици. Евроатлантизмът е лепилото на сглобката, стана ясно от думите му. Направихме толкоз доста жестове, толкоз отстъпки, добави той. Не могат да ни се качват на главата, безапелационен бе Даниел Митов.

По време на локалните избори ПП-ДБ, Българска социалистическа партия и Възраждане се сглобиха, съобщи той. Утре ГЕРБ надали ще поддържа Борис Бонев за ръководител на СОС. Не знаят къде са тръгнали, акцентира депутатът. Затова има последици, посочи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР